Профорієнтаційні зустрічі набирають оберти

Кожен випускник закладу освіти на фініші навчання постає перед необхідністю професійного вибору. Своєрідною підказкою у правильності прийнятих рішень і обраного шляху є заходи з профорієнтації учнівської молоді, які проводяться у Софіївсько-Борщагівському ліцеї протягом навчального року. 

Цього разу на зустріч з випускниками завітали Андрій Васильович Вірник майор, начальник відділення рекрутингу та комплектування I відділу Бучанського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки та старший інструктор, старший сержант Ярослав Михайлович Хоменко. Молодь переглянула представлені відеоматеріали, зацікавлено ознайомилася з напрямками роботи військових вишів з розповідей їх представників. Було презентовано Національну Академію Сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, що знаходиться у Львові, Одеську військову академію, Житомирський військовий інститут імені Сергія Корольова, Військовий інститут танкових військ НТУ «Харківський політехнічний інститут», Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут м. Київ. Захід відбувся з метою розпорядження Начальника Генерального штабу Збройних Сил України щодо організованого проведення заходів вступної кампанії у 2023 році та відбору кандидатів на навчання у вищих військових навчальних підрозділах закладів вищої освіти. Про важливість виконання військового обов’язку розповів Андрій Васильович, а Ярослав Михайлович показав предмети щоденного використання у військовій службі та дуже детально розповів, як ними користуватись і для чого вони.

Випускники Софіївсько-Борщагівського ліцею щиро дякували гостям за змістовну інформацію, яка зорієнтує їх у професійному виборі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *