Відбулася зустріч “Громадської толоки”

15 березня у Публічній бібліотеці відбулася зустріч “Громадської толоки”.
Це проект створення діалогового майданчика протягом лютого-квітня 2023 року для активних переселенців, переміщених громадських організацій, волонтерських або ініціативних груп, які на зараз проживають у Борщагівській громаді, представників ОМС Вишневої ТГ, Борщагівської ТГ.
Заходи проводяться в межах проєкту “ВПО та приймаючі громади: життя з примиренням та порозумінням” впроваджує ГО “Твори Добропілля” за підтримки Міжнародного Фонду «Відродження», у партнерстві з Борщагівською сільською радою, Центрами надання соціальних послуг Вишневої міської ради та Борщагівської сільської ради, ГО “Ліга медіаторів України”.
Під час цієї зустрічі обговорювали, які питання є актуальними для громадян в плані роботи та соціальної діяльності. Цікавими були іноваційні проекти, які планують створити члени зустрічі, а також яка потрібна допомога для їх втілення.


Модератор Тетяна вміло вела діалог, щоб він був комфортним та максимально корисним для всіх учасників даного проекту.
Якщо ви бажаєте долучитися до проекту “Громадська толока”, якщо маєте цікаві ідеї обов’язково звертайтесь до керівниці проєкту Тетяни Войтюк, за номером +380503269684.

Вам допоможуть та підтримають!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *