Зустріч “Мистецького спецназу” з воїнами ЗСУ

У Вербну неділю у приміщенні актової зали одного з військових учбових закладів м.Київ відбулась творча зустріч майстрів мистецтв «Мистецький спецназ» з воїнами ЗСУ. 

Ансамбль народної та авторської пісні «Перлина Петропавлівки» керівник народний артист України Андрій Верес був запрошений на захід де своє мистецтво також показали: народний дитячий ансамбль «Ладоньки», народний артист України Анатолій Демчук, співачка Наталя Галинська, та інш. 

Ще більше урочистою та патріотичною зустріч стала завдяки виступу капелана о. Дмитра Присяжний, який щирими молитвами та теплими привітаннями з нагоди великого християнського свята привітав усіх присутніх. А виставка творчих робіт Зої Ружин та Олександра Охапкіна надали зустрічі ще більшої урочистості.

Хочеться визнати що виступ вокального ансамблю «Перлина Петропавлівки» став родзинкою мистецького заходу. Своїми піснями вони об’єднали всю концертну залу з глядачами в єдине ціле, в один великий хор, який в унісон з виконавцями заспівали українські народні пісні. Ще один зірковий виступ ансамблю підтвердив велику силу мистецтва, силу української народної пісні та велич української мови.

«Ви подарували нам радість» – говорили вдячні глядачі, наспівуючи пісні, які тільки що співали «Перлини», кращої похвали від військових і годі бажати. Бо піднімати бойовий дух хлопців це найголовніша ціль культурного фронту! 

#культурнийфронтвдії #центркультуриідозвілля #разомдоПеремоги

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *