Творча зустріч Ліни Царук

У теплій та душевній атмосфері та без повітряних тривог пройшла творча зустріч Ліни Царук- активної, талановитої, яскравої учасниці ансамблю народної та авторської пісні «Перлина Петропавлівки». Ця зустріч стала дуже емоційною, бо ніжний голос Ліни звучить як спів соловейка. Розпочавши зустріч піснею «Ой, зійдімося роде» ніби доторкнулась до глибини кожного глядача і слова Ліни на початку заходу не залишили байдужим жодного: «Всією душею, всім серцем лину до Вас з піснею, низький уклін всім присутнім, я бажаю щоб сьогодні Ви отримали неймовірну насолоду від спілкування з українською піснею! Нехай весна буяє не тільки у вашому серці, а і у пісні…» ось так все і сталось.

У програмі також прозвучали жартівливі і веселі пісні, присвята сину, спогади дитинства, та ті пісні що оспівують сум нашого сьогодення. Ця зустріч також була приурочена до ювілею Ліни, який відбувся напередодні – 2 травня, тому можна сказати що всі творчі виступи від дорогих творчих колег були справжнім подарунком. Отже, на зустрічі виступили:

Ансамбль «Перлина Петропавлівки» керівник народний артист України Андрій Верес

Гурт «Джерело» і гурт «Кобза Original»

Яскраво прозвучали дует «Літо» у складі Ліни Царук і Анатолія Мазниченко які презентувати нову пісню.

Щирі вітання Ліна отримала від: 

Олени Чиж-Задесенець директорки Центру культури і дозвілля 

Ольги Заїки – поетеси, фотографині та художниці

Віталія Стоцького заслуженого працівника культури України, керівника хору «Червона калина» 

Також глядачі мали змогу добровільно зібрали кошти на потреби хлопцям ЗСУ у військову частину під Бахмут.

Наприкінці Ліна подякувала всім тим, хто прийняв участь у зустрічі, Ігорю Ратушному- заслуженому артисту України, художньому керівнику Центру культури і дозвілля. Передала слова вдячності директору Владиславі Шевченко за гостинний прийом у святковій залі «Апельсин плюс».

Усі разом артисти і глядачі заспівали Многая літа! 

Тож сяй яскраво, Ліно, на многії і благії літа! 

І чекаємо на твої яскраві концерти у мирній Україні!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *