Спортивне свято «Кубок Борщагівця»

29 квітня,  Дитячо-юнацька спортивна школа «Борщагівець» відзначила свою 2-у річницю великим спортивним святом «Кубок Борщагівця». У святі узяли участь почесні гості, серед яких були голова Бучанської РДА Мавлянов Данило Бешимович, голова Борщагівської сільської ради Кудрик Олесь Тимофійович та начальник управління освіти, культури, молоді та спорту Борщагівської громади Лахтадир Лариса Іванівна. Вони зігріли серця молодих спортсменів, тренерського складу та керівництва нашої школи під час привітальних слів та побажали нам подальших спортивних перемог.

Кращі вихованці та тренери ДЮСШ були відзначені подарунками та подяками від сільського голови, адміністрації Бучанської РДА та директора ДЮСШ “Борщагівець” Підкіпного Ігоря Миколайовича. Це було заслужене визнання спортивних, здобутків та відданості спорту.

Після урочистої церемонії відкриття спортивного свята, діти та їх батьки приєдналися до змагань у баскетболі, біатлоні, боротьбі самбо, джиу-джитсу, гандболі, настільному тенісі та футболі. Усі юні спортсмени були відзначені медалями та подарунками, а батьки наших вихованців — гарним настроєм та чудовою атмосферою спортивного дійства.

Свято стало відмінною нагодою для усієї родини провести час на свіжому повітрі, зануритися у світ спорту та відчути себе частиною спортивного колективу

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *