Борщагівська громада – територія успіху!

Під таким гаслом відбулося святкове дійство в Софіївсько-Борщагівському ліцеї з нагоди Дня захисту дітей! На святі було відзначено учнів та вихованців закладів освіти, культури та спорту Борщагівської громади, які показали високий рівень своїх знань, умінь та здобутків, підвищували престиж своїх закладів та нашої громади в цілому. Стали переможцями Міжнародних, Всеукраїнських, обласних інтелектуальних, наукових та мистецьких конкурсів, фестивалів, олімпіад з навчальних предметів, спортивних змагань та турнірів, а також їх наставників – вчителів, викладачів, тренерів, які взяли на свої плечі відповідальність ростити обдарованість і справилися з цим якнайкраще.

Традиційно, захід розпочався Гімном України та вшануванням хвилиною мовчання полеглих воїнів, адже розвиток освіти, культури, мистецтва та спорту, можливість безпечного навчання, виховання, тренування не було б можливе без стійкості та героїзму наших воїнів Збройних Сил України, що захищають суверенітет та територіальну цілісність України, хто ціною власного життя виборює цінний мир для нас і майбутніх поколінь.

Сільський голова Олесь Тимофійович Кудрик та начальник управління освіти, культури, молоді та спорту Лариса Іванівна Лахтадир вручили дипломи, подяки сертифікати на стипендію сільського голови обдарованим учням та грошової премії вчителям.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *