Наближаємо Перемогу разом!

Відбувся благодійний захід «Наближаємо Перемогу разом» на території ЖК «У-квартал», що організований з метою збору коштів на потреби ЗСУ. До ініціативи Центру культури і дозвілля Борщагівської громади долучились дівчата і хлопці з благодійної організації «Міжнародний Благодійний Фонд Софіївський». Радо зустріли глядачі благодійний концерт за участю чоловічого гурту «Козацькі Забави», та ансамблю народної та авторської пісні «Перлина Петропавлівки» керівник народний артист України Андрій Верес. У творчу програму увійшли виступи місцевих зірок Борщагівської громади, а саме: Ансамбль народного танцю «Вишиваночка» керівник Кузьменко Інна, солістка Аліса Романенко вихованка естрадного відділу під керівництвом Альберта Поповича – Центру дитячої та юнацької творчості «Апельсин плюс» і солістка Олена Онищенко.

У сквері, поряд сцени була розташована виставка продаж картин і творчих робіт дітей і дорослих, жителів Борщагівської громади. Гідно презентували свої роботи учні Анжели Вакуленко – Ольга Заїка, Наталя Решетник, Дар’я Краснопірка також були представлені картини учнів гуртка «Живопис» який діє на базі КЗЗСО “Ліцей Петропавлівський”.  На аукціоні презентували патріотичну картину «Код націі» Юрченко Тетяни та картину «Мир і злагода в Україні» Шпортун Лілії яка була продана за 5.000 грн. 

Пишаємось світлими справами дітей Борщагівки, дякуємо за їх свідомість і щиру допомогу для ЗСУ. 

Загалом на заході було зібрано: 32.963 грн.

Безмежна вдячність всім захисникам за день, за можливість гуртуватись і допомагати, аби разом день за днем наближати Перемогу Україні. Висловлюємо слова вдячності всім, хто допоміг в організації заходу і тим, хто долучився до нього. Українці не стоять осторонь і кожного дня допомагаючи один одному вносять свій особистий вклад у Перемогу України!

В єдності наша сила! Слава Україні!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *