Козацькій славі жити у віках

Ансамбль народної та авторської пісні «Перлина Петропавлівки» Центру культури і дозвілля (керівник - Народний артист України Андрій Верес) стали учасниками та лауреатами VI Міжнародного культурно-мистецького фестивалю "Козацькій славі жити у віках", який пройшов у м.Ірпінь.
Виступ колективу, після важкої ночі і ракетної атаки ніби наповнив серця глядачів цілющою, і у той же час, магічною енергією, бо українська пісня у багатоголоссі зачаровує і лікує. Приємним стали вигуки «Браво», «Молодці» і щирі оплески глядачів. Це те, що в реаліях сьогодення так не вистачає творчим колективам. 
Оргкомітет фестивалю очолив Отаман Чорноморського Козацтва Анатолий Петько. Також до складу оргкомітету фестивалю увійшли - заступник отамана, генерал Юрій Мельничук, заступник з питань мистецтва, генерал-осавул Анатолій Демчук і чарівні козачки, патріотки Наталія Богданець-Білоскаленко, Лариса Недін, Леся Порядченко , а також письменник, учасник бойових дій під час визволення Ірпеня  Сергій Мартинюк. 
Фестиваль відбувся в змішаному форматі, дистанційно долучились учасники козацьких підрозділів з Румунії, Болгарії, Канади, Італії, Бразилії. З екрана прозвучало палке і щире вітальне слово  від мисткині, громадської діячки, волонтерки Лесі Королик (Італія).
Ансамбль народної та авторської пісні «Перлина Петропавлівки» Центру культури і дозвілля гідно представив на сцені Борщагівську територіальну громаду.
Рухаємо культурний фронт Борщагівської громади до Перемоги!
Слава Україні! Слава Нації! Слава ЗСУ!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *