Домашні улюбленці

Це найулюбленіша тема для дітей. На заняття арт-терапевтичного гуртка «Промінчики» Центру культури і дозвілля, що пройшло у сільській бібліотеці-філії с.Петропавлівська Борщагівка запросили місцеву зірку – папужку Кєшу. Вона живе у бібліотеці і радо зустрічає усіх відвідувачів своїм співом і красою.

Кєша надихнула дітей намалювати яскравих Папуг, вона підспівувала усе заняття і підбадьорювала усіх на отримання прекрасних робіт.

Основним арт-терапевтичним матеріалом було пірʼячко. Таке легке, мʼяке, різнокольорове і гарне. Весело діти керували пір’ям за допомогою поштовху повітря, це було дійсно дуже захопливо. Кожному намальованому папузі придумали імʼя і розповіли один одному цікаві історії. Діткам дуже сподобалося, що на занятті була Кєша, спілкування з нею стало незабутнім. З піднесеним настроєм діти поспішили зробити фото зі своїми Папужками. А ще передали Кєші смаколик, улюблений мультизлак (корм)

Діти – це щастя! Вони добрі і турботливі і дуже щиро піклуються про братів менших, а дорослі завжди пишаються цим. Центр культури і дозвілля та Сільська бібліотека-філія с. Петропавлівська Борщагівка запрошують до спільного корисного дозвілля та відвідання закладів культури.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *