«Разом до Перемоги»

Сьогодні головна місія кожного українця допомагати, щоб разом, спільними зусиллями наближати Перемогу!

26 серпня на території центру сімейного дозвілля BoxPark у с. Петропавлівська Борщагівка відбувся благодійний захід «Разом до Перемоги». Організатором виступила Благодійна організація «Благодійний фонд «Волонтерському роду не має переводу» за участі  Центру культури і дозвілля Борщагівської громади. Захід відбувся за підтримки ресторатора і громадського діяча Ігоря Савчука. 

Головна мета заходу – збір коштів на автівку для 31 окремої механізованої бригади у якій служить мешканець Борщагівської сільської територіальної громади.

З привітальним словом до відвідувачів заходу виступили засновниця та керівник благодійного фонду «Волонтерському роду не має переводу» Оксана Омеляшко-Чабан та директорка Центру культури і дозвілля Олена Чиж-Задесенець, які наголосили про важливість усім українцям гуртуватись у спільній справі, бо сила українців у єднанні.

Ведуча заходу Вікторія Башликова представила Стеценко Сергія, ветерана АТО, який провів виставку-презентацію вибухонебезпечних предметів та розказав про техніку безпеки поводження з ними. Така інформація від практика являється вкрай важливою, адже  значна частина територія України замінована.

  Культурний фронт Борщагівської громади також представив благодійну, яскраву патріотичну програму. На заході виступили: Голова сільського осередку Всеукраїнського товариства «Просвіта» ім.Тараса Шевченко Тетяна Петровська, вокальний гурт «Чураївна» (керівник Заслужений працівник культури України Ірина Якубовська), а також маленькі солісти та музиканти – вихованці Борщагівської мистецької школи.

Був проведений аукціон, на якому презентували патріотичні  лоти.

Паралельно з концертною програмою відбувся ярмарок-продаж виробів хендмейд-виробів, що представили волонтери з організації «Волонтерському роду не має переводу», а також місцеві художники та майстри. Також була представлена виставка картин учнів викладача Анжели Вакуленко і проведені творчі майстер-класи для дітей за донати.

Програму продовжили виступи сучасних виконавців. Усі вони постійно підтримують соціальні та благодійні проєкти. Молоді українські співаки, патріотизмом яких пишається уся Київщина: Софія Єгорова, FILINI, DIMARIA, SOFO. Усім учасникам заходу були вручені Подяки від благодійної організації, які вважаються безцінними, бо вони наголошують про активну позицію і дієву підтримку Збройних Сил України.

Спільними зусиллями на заході зібрали суму 15.000 грн. Наразі збір коштів триває і волонтери невпинно працюють, адже розуміють, що захисники потребують нашої постійної допомоги.

Пам’ятаймо, що війна триває і головне не залишатись байдужими. 

Разом ми сила! Разом до Перемоги! Слава Україні! Героям Слава!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *