Ментальне здоров’я молоді

На Київщині провели семінар-тренінг в рамках Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?» за ініціативи Олени Зеленської

Захід провели для представників і волонтерів молодіжних центрів та просторів, інститутів громадянського суспільства, координаторів проєкту «Активні парки – локації здорової України», для людей, які працюють чи планують впроваджувати роботу щодо формування ментального здоров’я населення в області.

Від Борщагівської сільської територіальної громади участь у семінарі-тренінгу узяв Олександр Лисов – координатор проєкту «Активні парки – локації здорової України», інструктор-методист Дитячо-юнацької спортивної школи «Борщагівець».

Учасники обговорили інструменти для розвитку психологічної стійкості молоді, знайомилися й опановували ефективні практики, які сприятимуть контролю над емоціями і стресом та допоможуть дбати про свій внутрішній стан. Навчання провела психологиня Людмила Романенко.

Також відбулася презентація інтерактивного інструменту дослідження потреб молоді, її психоемоційного стану та ментального здоров’я U-Report. Це глобальний молодіжний проєкт для проведення щотижневих актуальних опитувань серед підлітків і молоді через соцмережі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *