До Дня миру, який відзначали  в Україні 21 вересня,  Комунальним закладом «Дитячо-юнацька спортивна школа «Борщагівець» проведено низку спортивних заходів.

Спорт як універсальна мова, є потужним інструментом сприяння миру, терпимості та поваги, розвиває командний та бойовий дух та дружні стосунки у молоді.

21 вересня 2023 року у с. Петропавлівська Борщагівка пройшла дружня зустріч з гандболу серед юнаків та дівчат 2011-2012 р.н. До КЗ ДЮСШ «Борщагівець» приїхала в гості команда дівчат з м. Києва ДЮСШ №2. Гра пройшла емоційно та весело. Діти та батьки отримали позитивні емоції.

23 вересня 2023 року у с. Софіївська Борщагівка зустрічалися команди юнаків та дівчат з гандболу 2009-2010 р.н. Команда дівчат ДЮСШ «Стрімкий м’яч» з м.Києва  показали неймовірну майстерність та досвід гри. Велика вдячність за цікаві ігри.

24 вересня 2023 у м. Києві на баз ДЮСШ № 25 перші кроки у великий футбол зробили юні вихованці з відділення футболу дитячо-юнацької спортивної школи Борщагівець» 2015 р.н. Цей турнір дав першу сходинку до спортивної кар’єри наймолодших вихованців «Борщагівця».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *