Лідер – агент змін: як запустити або підтримати трансформаційні процеси в органах учнівського самоврядування

26 вересня 2023 року на базі Пластового вишкільного центру Бучанського центру позашкільної роботи імені А.Куцевалова відбулось засідання коуч-студії. Учасниками заходу стали організатори органів учнівського самоврядування з 27 закладів освіти Київської області. Від Борщагівської сільської територіальної громади участь у коуч-сесії узяла Катерина Володимирівна Чубукова – соціальний педагог та вчитель інформатики КЗЗСО «Ліцей № 1 с. Петропавлівська Борщагівка», керівник міжшкільної методичної комісії заступників директорів закладів загальної середньої освіти з виховної роботи та учнівського самоврядування Борщагівської громади. У процесі активної взаємодії учасники розглянули питання «Функціонування органів учнівського самоврядування в умовах динамічних змін та консолідації суспільства під час воєнного стану». Родзинкою заходу стало інтерактивне обговорення питання «Українська стійкість: лідерські цеглинки незламності», організоване Лісовенко Оленою, методистом КЗ КОР «Центр дітей та юнацтва Київщини». Актуальна інформація, натхненні й мотивуючі виступи організаторів і гостей заходу, веселий настрій, інтерактивні вправи були незмінними супутниками коуч-студії. Найбільше учасникам сподобались командна робота, об’єднання у групи цукерками різних кольорів, активна руханка психологічного  розвантаження «Свічка-квітка». Чутливої нотки додало також відео-вітання учасникам коуч-сесії від лідерів учнівського самоврядування Київщини.

На прощання організатори зустрічі подарували всім мішечки з пахучими українськими травами, що заспокоюють і підіймають настрій та побажання-сюрприз кожному у піднесені під «печену картоплю у фользі».

Всі учасники їхали до своїх закладів натхненними та сповненими надій на нові цікаві зустрічі, висловлюючи щиру подяку організаторам цього цікавого та яскравого заходу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *