Кожен рік вже більше десяти років 28 жовтня Міжнародна федерація дзюдо організовує Всесвітній День Дзюдо- день присвячений дзюдо і цінностям що несе цей вид спорту (вічливість, мужність, чесність, скромність, честь, повага, самовладання та дружба).
Кожен рік присвячується окремій темі наприклад: «Повага», «Дружба», «Посади дерево» та багато інших. Тема цьогорічно Дня Дзюдо «Приведи Друга». 

Ідея проста: у наступні дні запроси на тренування своїх друзів, родичів, однокласників. Скористайтесь нагодою поговорити про цей вид спорту, про його історію та цінності. Дехто із ваших друзів дізнається про вашу пристрасть до спорту. Хтось захоче продовжити і дізнатися більше, тоді як інші просто знатимуть, що це таке, і можливо одного дня приведуть своїх дітей.
Дзюдо це не просто вид спорту. Це спосіб життя, філософія і що може бути краще ніж поділитися всім цим з якомога більшою кількістю людей? Отже приведи друга! Тренери секції Дзюдо Спортивно-культурного комплексу «Софіївський» познайомлять усіх бажаючих із цим видом спорту.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *