Гелловінська вечірка у Публічній бібліотеці

31 жовтня у Публічній бібліотеці пройшла гелловінська вечірка “Магія книги!”. Діти прийшли в яскравих костюмах та гримі, щоб розважитися серед магічних та казкових героїв.

Весела та зовсім не страшна вечірка розпочалася з малювання пичок на мандаринах – чим не гарбузи, ну і потім ними діти і поласували.

Далі були цікаві завдання: загадки про казкових героїв, вгадування магічних істот по картинках. Виявляється юні “пізнайки” знають багато казок та їх персонажів.

Наступним завданням був пошук гарбузів з паперу серед дитячих книг. Кожен хто знаходив його біг здати свій помаранчевий “скарб”. Метушня та захоплення панували в бібліотеці.

Яку ж радість виявили шукачі скарбів дізнавшись нове завдання: виявляється місцеві казкові мумії залишилися без своїх звичних пов’язок і їх терміново потрібно вдягти в новий одяг. За мумій слугували манекени, а за одяг…паперові рушники. Поділившись на декілька команд діти створили свої унікальні дизайни.

А ще за активну участь діти, зануривши руки в чарівне зілля в казані, витягли кожен смачну цукерку!

Звісно, що не обійшлося без розмальовок – улюбленого заняття малечі! Під смачне похрупування смаколиків, під веселі розмови та жарти,діти надавали яскравих фарб милим привидам, котикам та відьмам, усміхненим гарбузикам.

Свято вдалося!

А яскрава атмосфера бібліотеки цьому сприяла.

Мами з дітьми обрали з книжкової виставки “Магія книги” чарівні казки!

Поспішіть у Публічну бібліотеку обрати для малечі цікаві книги про магічних істот.

Гелловінська атмосфера пануватиме у бібліотеці ще пару днів!

Публічна бібліотека працює з вівторка по суботу з 10:00 до 18:00.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *