Культурно-мистецька акція від «Мистецького спецназу»

19 березня  у Київському Дитячому Центрі психологічної реабілітації Київським благодійним Центром «Мистецький спецназ» була проведена культурно-мистецька акція для дітей, які постраждали від наслідків війни. Діти, які пережили страшні воєнні дні на зруйнованих та окупованих територіях України сьогодні потребують великої уваги та якісної професійної психологічної реабілітації. Окрім занять, які проводяться з дітьми у Центрі, керівники планують зустрічі з видатними творчими особистостями. Сьогодні дітей приїхали привітати артисти, які неодноразово брали участь у подібних заходах «Мистецького спецназу», яким керує заслужений працівник культури України Зоя Ружин. 

Тепло діти сприймали виступи народного артиста України Анатолія Демчука та заслуженої артистки України Тетяни Школьної, які своїми поетичними інтермедіями та українськими піснями розвеселили дітей, які на деякий час забули про всі свої тривоги та втрати.

Особливо хотілося відзначити виступ Ансамблю народної та авторської пісні «Перлина Петропавлівки» Центру культури і дозвілля Борщагівської громади (керівник народний артист України Андрій Верес). Українські народні пісні у виконанні ансамблю не залишилися поза уваги дітей. Вони активно реагували на виконавців та виконання пісень, часто підтанцьовуючи та підспівуючи пісням, яких вони знали.

Великого значення мала виставка автентичних рушників, хусток та хатньої ікони «Дивоцвіт України»(керівник заслужений працівник культури України Зоя Ружин), яка додала даному заходу національного забарвлення та колориту та познайомила присутніх з культурою України, яка дійшла до нас із сивої давнини.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *