Ознайомчі екскурсії у Публічній бібліотеці

В умовах інформаційної глобалізації відбувається стрімке послаблення інтересу до читання, і це є загальносвітовою тенденцією. Відбувається не тільки відчуження школярів та молоді від книги, падіння загальної книжкової культури, але і втрата національних традицій книжності. З метою підвищення інтересу до книги, виховання мистецтва читання, формування духовного світу дітей та молоді у Публічній бібліотеці відбуваються ознайомчі екскурсії. 20 березня до бібліотеки завітав 8 клас Софіївсько Борщагівського ліцею.

Діти послухали правила користування бібліотекою, ознайомилися із книжковим фондом, проєктами, які проходять у бібліотеці.

Директор Наталія Василівна розповіла про цікаві заходи та акції, що діють протягом року. Багато учнів записалися до бібліотеки та взяли книги додому.

З раннього дитинства кожна людина звертається до книги, бо саме читання книг збагачує наше життя, робить його більш цікавим і наповненим, допомагає нам через книгу пізнавати світ. Впевнені, що такий досвід спілкування з книгою зможе розкрити і приблизити світ відвідувачам бібліотек, у якому вони будуть читати, уявляти і розуміти.

Запрошуємо усіх відвідати Публічну бібліотеку та познайомитися з чудовими книгами, які відволікатимуть від важким буднів, покращать настрій, познайомлять з новою інформацією.

У Публічній бібліотеці чекають вас і з 10:00 до 18:00 у будні та в суботу з 10:00 до 14:00

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *