У Центрі культури і дозвілля відбувся творчий квартирник Катерини Горошко «Дякую Богу та ЗСУ» присвячений Дню Гідності та Свободи.

З промовою до усіх присутніх звернулась директор Центру культури і дозвілля Олена Чиж-Задесенець яка привітала Катерину а також нагородила Подякою. У теплій майже сімейній атмосфері розпочався виступ Катерини і усі глядачі поринули у душевний, ніжний і ніби медитативний спів. У виконанні Катерини прозвучали народні та патріотичні пісні, музичні твори на тексти Ліни Костенко, Лесі Українки, Івана Франка, Олени Теліги. Неймовірно мелодійно виконали колискову «Ой, місяцю, місяченьку» у дуеті з Наталею Іллівною – мамою Каті. Разом підспівували і глядачі, знані усім українські пісні. З привітальним музичним номером оригінального жанру виступив заслужений артист України Ігор Ратушний.

Варто зазначити що зустріч мала благодійний характер, усі охочі, глядачі, зібрали необхідну суму на закупівлю 33 кг. парафіну який використають для заливки окопних свічок що найближчим часом поїдуть на фронт і будуть обігрівати наших захисників. Дякуємо Катерині за її талант, творчу наснагу та справжній патріотизм. За віру у Бога і Збройні сили України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *