20 грудня 2023 року на базі Комунального навчального закладу Київської обласної ради «Київський обласний інститут післядипломної освіти» відбувся семінар-практикум з теми «Формування внутрішньої системи забезпечення якості та проведення самооцінювання якості освітніх і управлінських процесів у закладі дошкільної освіти» для консультантів центрів професійного розвитку, працівників місцевих органів управління освітою, які координують роботу закладів дошкільної освіти. У семінарі взяли участь Юрій Вергун, директор департаменту інституційного аудиту Державної служби якості освіти України, Любов Ківшарь, провідний спеціаліст департаменту освіти і науки Київської обласної державної адміністрації. З вітальним словом до учасників семінару звернулася Євгенія Бачинська, ректор КНЗ КОР «Київський обласний інститут післядипломної освіти», кандидат педагогічних наук, доцент. Юрій Вергун ознайомив слухачів з формуванням внутрішньої системи
забезпечення якості освіти у закладах дошкільної освіти та результатами моніторингового дослідження якості освіти в умовах воєнного стану. Під час практичного кейсу слухачі взяли участь у групових заняттях щодо проведення самооцінювання якості освітніх і управлінських процесів у закладі дошкільної освіти.
Активними учасниками семінару були Галина Калабуліна, заступник начальника управління освіти, культури, молоді та спорту та Аліна Зарва, директор Софіївсько-Борщагівського ЗДО «Совенятко».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *