Творча робота “Літературної майстерні”

Минув рік, як українським військовим вдалося звільнити всю Київську область від російських загарбників. Пристоличний регіон першим прийняв на себе удар росіян і першим їх вигнав. Бородянка, Буча, Ірпінь, Гостомель, Мощун. Населені пункти Київщини, які першими зустріли велику війну. Там точилися запеклі бої. Та попри все, вони не скорилися.

Ми витримали і відбили наші міста. Ворог на повну відчув, що таке українська лють та сила. Ми показали усьому світу, що Україна може перемогти в цій війні. 

Ми побачили самі, на що здатні. Це все стало можливим завдячуючи тим людям, хто з перших днів війни став на захист нашої держави. Хто допомагав облаштовувати блокпости, доставляв гуманітарну допомогу, випікав хліб в окупації та підтримував інших.

Дякуємо кожному за внесок у спільну боротьбу за незалежність!

До низки заходів, присвячених звільненню Київщини від російських загарбників, долучились учасники підліткового клубу “Літературна майстерня”.

Діти створили спільну творчу роботу “Вільна, мальовнича Київщина!”.

До роботи підійшли серйозно та креативно. Розпланували етапи роботи, накреслили попередній малюнок, обговорили деталі. Процес супроводжувався жвавими розмовами, обговореннями цікавих місць Київської області.

Учасники клубу вклали в свою роботу любов та тепло. 

Радує, що молодь переймається ситуацією в нашій країні, співпереживають, прагнуть долучатися до таких заходів!

Разом до Перемоги! Слава Україні!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *