Буткемп «Активна молодь – суперсила кожної громади»

Відповідно до плану роботи департаменту освіти і науки Київської обласної державної адміністрації, 10 лютого 2024 року було проведено буткемп «Активна молодь – суперсила кожної громади» за участю лідерів територіальних органів учнівського самоврядування громад Бучанського району.

Учасники буткемпу в форматі діалогу, тренінгових вправ та за допомогою тестових методик з’ясували основні засади сучасної концепції лідерства. Для проактивної молоді дуже важливим є розуміння, що лідерство сьогодні – це перш за все відповідальність, емоційна компетентність та вміння працювати в команді.

Під час семінару лідери учнівських колективів Борщагівської територіальної громади, президенти учнівського самоврядування ОЗО «Софіївсько – Борщагівський ліцей» та КЗ ЗСО «Ліцей Петропавлівський», прем’єр-міністр  КЗ ЗСО «Ліцей №1 с. Петропавлівська Борщагівка» не лише отримали велику кількість позитивних емоцій та знайшли нових друзів, однодумців, а й вдосконалили навички демократії, співробітництва, мистецтва жити і працювати в колективі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *