У Публічній бібліотеці діє постійний проект “Таланти твої, Борщагівська громадо”

Проект “Таланти твої, Борщагівська громадо” – це комплекс заходів, спрямованих на пошук, інформаційну підтримку, презентацію творчості митців народного та прикладного мистецтва, поетів та літераторів, композиторів, виконавців, видатних мешканців Борщагівської громади.

Відтак, у нашій бібліотеці організована виставка майстрині Кучмій Світлани, яка є вчителькою української мови у Софіївсько-Борщагівському ліцеї. Це вироби із соломки, штучні желатинові квіти, в’язані комірці….

Свої роботи з бісера на виставку віддала теж вчителька української мови цього ж ліцею Горбунова Галина. Це і картина, і сорочка, рушник та жіноча сумка. Всі роботи яскраві та чудові.

Також оформлена виставка картин та малюнків “Фантазія” юної художниці Тернової Анастасії, якій 7 років. Картини дуже світлі, мальовничі.

Запрошуємо у Публічну бібліотеку оглянути чудові роботи наших односельчан.

Якщо є бажання поділитися своїми талантами та принести свої вироби – Вас чакають у Публічній бібліотеці за адресою: с. Софіївська Борщагівка, вул.Соборна, 114-Б, каб 127 (Спортино-культурний комплекс “Софіївський”)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *