У ЗДО «Золотий колосок» відзначили Всесвітній день здоров’я

Одним з головних завдань сучасної освіти є виховання здорової дитини, прищеплення навичок здорового способу життя та піклування про оточуючих. Щорічно, 7 квітня, відзначається Всесвітній день здоров’я.

Мета цього дня – привернути увагу громадськості до питань охорони здоров’я, залучення підростаючого покоління до здорового способу життя. 

В цей день вихованці та працівники садочка відзначають «День здоров’я в ЗДО». Для всіх вихованців було проведено бесіду «Наш скарб – здоров’я». Говорили про складові здоров’я, раціональне харчування, профілактику захворювань, заняття спортом та фізичною культурою, та користь, яку вони приносять здоров’ю людини.

Протягом дня проходили різні творчі заходи, конкурси, вікторини та змагання, колективні роботи, цікаві квести. Зокрема, створили лепбук, намалювали квітку здоров’я, провели цікаві досліди, навчались граючись, разом з психологом відвідали Країну Здоровляндію та дослідили дитячі емоції. Дітки отримали і закріпили знання, відчули радісні емоції та задоволення від спільної діяльності.

ВІТАЄМО ВСІХ з Днем здоров’я!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *