СТАРТУЄ ІІІ (РАЙОННИЙ) ЕТАП ПРОЄКТУ “ПЛІЧ-О-ПЛІЧ ВСЕУКРАЇНСЬКІ ШКІЛЬНІ ЛІГИ”

21 березня у приміщенні Бучанської районної державної (військової) адміністрації відбулося засідання організаційного комітету з підготовки ТА проведення ІІІ (районного) етапу проєкту “Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги” серед учнів закладів загальної середньої освіти Бучанського району Київської області. Засідання проводив заступник голови адміністрації Євген Рибалко спільно з головою оргкомітету, начальником відділу гуманітарного розвитку адміністрації Лесею Дяченко. У засіданні узяли участь представники усіх територіальних громад Бучанського району, а також амбасодор змагань, майстер спорту України з боксу, тренер та засновник спортивного клубу “Патріот” школи олімпійського боксу Олексій Адамський.

Із членами організаційного комітету були підбиті підсумки проведення змагань у ІІ-му територіальному етапі проєкту та узгоджено календарний план проведення районних (зонального та фінального) етапів, за підсумками якого 7 команд, що здобудуть перемогу, представлятимуть Бучанський район на ІV обласному етапі змагань “Пліч – о-пліч всеукраїнські шкільні ліги” у 5 видах командного спорту: футзал, баскетбол, волейбол, спортивне орієнтування та черліденг.

Борщагівську територіальну громаду на районних етапах представлятимуть команди:

“Софія” Опорного закладу освіти “Софіївсько-Борщагівський ліцей” (футзал)

“Цунамі” Комунального закладу загальної середньої освіти “Ліцей Петропавлівський” (баскетбол, юнаки)

“Відлуння” Комунального закладу загальної середньої освіти “Ліцей № 1 с. Петропавлівська Борщагівка” (волейбол, дівчата)

“Соколи” Опорного закладу освіти “Софіївсько-Борщагівський ліцей” (волейбол, юнаки)

“Перлинки Софії” Опорного закладу освіти “Софіївсько-Борщагівський ліцей” (черліденг).

У зональному районному етапі змагатимуться команди з видів спорту Борщагівської, Білогородської сільських та Вишневої міської територіальних громад.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *