Настільні ігри у бібліотеках Борщагівської громади!

Мабуть, усі батьки знають про небезпечний вплив телебачення та комп’ютерних ігор на емоційний розвиток дітей. 

Однією з найкращих альтернатив заміні онлайн-іграм, окрім, читання книг,  є класична настільна гра.

Настільні ігри сприятливо впливають на емоційний та розумовий розвиток дітей.

Під час гри навчання проходить у комфортній та природній для дітей ігровій формі. 

З допомогою настільних ігор діти опановують важливі соціальні якості – вчаться правильно оцінювати свої можливості та прогнозувати майбутні дії, розуміти і дотримуватись правил, відчувати відповідальність за свої вчинки, долати невдачі та чесно перемагати.

Серед розмаїття настільних ігор кожен зможе знайти для себе улюблену, що, залежно від поставлених перед нею завдань, сприяє швидкості реакції, розвитку пам’яті, стратегічного, логічного та економічного мислення…

Тож настільні ігри – це не лише один із важливих способів виховання, розвитку, але й вдалий вибір для цікавого сімейного дозвілля!

А відсьогодні нові настільні ігри є у наявності у Публічній бібліотеці та сільській бібліотеці-філії с.Петропавлівська Борщагівка!

За сприяння Борщагівської сільської ради для бібліотек громади закупили цікаві та пізнавальні ігри для корисного та пізнавального дозвілля читачів!

Поринути у світ книжок, а також пограти у настільні ігри, весело і з користю провести час можна у Публічній бібліотеці (с.Софіївська Борщагівка, вул.Соборна, 114-Б, каб.127 СКК “Софіївський”) та  у біблліотеці-філії (с. Петропавлівська Борщагівка, вул. Шкільна, 27-А) з вівторка по суботу з 10:00 до 18:00 год.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *