Завершились змагання в рамках ІІІ зонального етапу «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» під гаслом “РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО”

Єднання і згуртованість – через спорт! Всебічний розвиток молоді, фізичне виховання, регулярні тренування спортивних навичок, формування особистостей – це те, що необхідне нашим дітям.

У ІІІ зональному етапі змагань брали участь юні спортсмени та спортсменки із Борщагівської, Білогородської та Вишнівської територіальних громад.

Участь у змаганнях взяли понад 100 учасників, які сформували п’ятнадцять команд – дев’ять команд хлопців та шість команд дівчат.

6 квітня змагання з баскетболу серед юнаків приймала Білогородська територіальна громада.

 В Опорному закладі освіти «Софіївсько-Борщагівський ліцей» 9 квітня  проходили змагання з футзалу.

Вишнівський Академічний Ліцей 14 квітня приймав змагання з волейболу серед дівчат та юнаків.

 За результатами зональних змагань від Борщагівської територіальної громади у  ІІІ районному фінальному етапі спортивних ігор «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» братимуть участь команда юнаків з волейболу «СОКОЛИ», ОЗО «Софіївсько-Борщагівський ліцей» та команда дівчат черлідерок «ПЕРЛИНКИ СОФІЇ», ОЗО «Софіївсько-Борщагівський ліцей».

Вітаємо юних спортсменів з високими результатами та бажаємо нових перемог! Дякуємо за насичені змагання та високий рівень підготовки. Бажаємо подальших успіхів та вражаючих досягнень!

 Дякуємо вчителям за щоденну кропітку працю та професійність!

Невтомно дякуємо нашим захисникам та захисницям за можливість займатися спортом та йти вперед! Разом до Перемоги! 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *