Фестиваль успіху

Відбулася найочікуваніша подія року – ІІ фестиваль успіху “Гордість ліцею № 1 с. Петропавлівська Борщагівка”. Подія, що підбила підсумки 2023-2024 навчального року та вкотре вразила результатами.
Було відзначено нагородами ліцеїстів, що вибороли переможні місця у Всеукраїнських учнівських олімпіадах з навчальних предметів, Міжнародних конкурсах, Всеукраїнському конкурсі захисті науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН на рівні територіальної громади, області та України.
Цьогоріч переможцями та призерами ІІ (територіального) етапу стали 42 учні ліцею, які здобули 78 перемог.
На ІІІ (обласному) рівні 11 учнів вибороли 12 перемог.
IV Всеукраїнський етап наразі приніс ліцею, громаді та області 2 перемоги.
На Міжнародний рівень вийшла команда 3-4 класів, яка посіла І місце у VI
Всеукраїнській олімпіаді креативності DI від МАН України.
Переможців привітав сільський голова Борщагівської сільської ради Олесь
Кудрик і очільниця управління освіти, культури, молоді та спорту Борщагівської ТГ Лариса Лахтадир. У своїх вітальних промовах побажали ліцеїстам подальших успіхів та перемог, адже за ними майбутнє держави.
Подяками були відзначені учні, які брали активну участь у житті ліцею, та юні науковці.
Директорка ліцею Тетяна Мишкіна подякувала наставникам переможців, а учні та батьки аплодували плеяді вчителів стоячи, що було дуже зворушливо.
Також у рамках фестивалю відбулась презентація першої книги видавничого осередку ліцею “Борщагівські бувальщини”, що була написана у співавторстві ліцеїстки Глогуш Ярини та вчительки Ольги Заїки.
Музичними номерами переможців вітали гостя заходу солістка Національної філармонії України Олена Шушвар, Народний хореографічний ансабль “Барвінок” під керівництвом Володимира та Олени Дольчуків, підготовча група ансаблю, вчителька мистецтва Олена Онищенко, ліцеїсти Олександра Татаренко, Ліза Демченко, Даша Данилова, Мар’яна Бондар, Роман Кучеровський, Дмитро Максімов.
Пишаємося ліцеїстами та їхніми наставниками. Бажаємо нових злетів і перемог.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *