Завершився ІІІ районний  етап «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги»

В Бучанському районі Київської області завершились змагання ІІІ районного етапу  «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» серед учнів закладів загальної середньої освіти на 2023-2024 навчальний рік під гаслом «РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО», з таких видів спорту як футзал, спортивне орієнтування, черліденг, баскетбол (дівчата), баскетбол (юнаки), волейбол (дівчата), волейбол (юнаки).

Загалом 71 команда змагались за право представити Бучанський район у IV обласному етапі змагань. Протягом квітня місяця 2024 року проходили відбіркові (зональні) ігри та фінальні, в яких і визначились 7 найсильніших команд закладів загальної середньої освіти в Бучанському районі.

Хлопці та дівчата змагались за право називати себе найкращими в районі та представляти Бучанщину в обласних змаганнях пліч-о-пліч.

Борщагівська, Білогородська, Вишнева, Гостомельська, Ірпінська,  Дмитрівська, Бородянська, Немішаївська громади представили свої найкращі команди.

Із Борщагівської територіальної громади у ІІІ районному етапі змагалися команда черлідерів та команда волейболістів з Опорного закладу освіти «Софіївсько-Борщагівський ліцей». На базі Коцюбинського Ліцею №1 відбулися змагання з черліденгу де наші «Перлинки Софії» зайняли ІІІ місце , змагання з волейболу проходили в  ДЮСШ Ірпінської міської ради, команда волейболістів «Софія» у гідній грі вибороли почесне ІІІ місце.

Щиро вдячні юним спортсменам та спортсменкам, вчителям які підготували команди та всім причетним в організації. Бажаємо впевнених Перемог! Пишаємося вами!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *