Урочисте святкування 3-ї річниці початку роботи КЗ ДЮСШ «Борщагівець» відбулося у Борщагівській громаді!

Учасники заходу змогли поринути у світ спорту, насолодилися показовими виступами і дружніми змаганнями вихованців ДЮСШ з біатлону, гандболу, боротьби самбо, дзюдо, футболу, баскетболу, джиу-джитсу й волейболу.

Директор ДЮСШ «Борщагівець» Ігор Підкіпний привітав вихованців та їх батьків, тренерів та наставників зі святом. Подякував голові Борщагівської громади Олесю Кудрику, депутатському корпусу, команді сільської ради за підтримку у створенні й фінансуванні ДЮСШ. Подякував тренерському складу за роботу, керівникам закладів загальної середньої, дошкільної та позашкільної освіти, на базі яких проходять тренування. Особливу вдячність висловив захисникам і захисницям ЗСУ за можливість на вільній землі продовжувати працювати та виховувати дітей. Відбулося нагородження тренерського складу і дітей почесними відзнаками.

Гостями заходу стали: Борщагівський сільський голова Олесь Кудрик, його заступник Роман Гах, голова Бучанської РВА Данило Мавлянов, Денис Денисюк, начальник управління освіти, культури, молоді та спорту Борщагівської сільської ради Лариса Лахтадир, директор Софіївсько-Борщагівського ліцею Оксана Пушенко, Президент Федерації гандболу України Андрій Мельник.

Подарунками від Олеся Кудрика, Данила Мавлянова, Андрія Мельника й Відділення НОК України в Київській області відзначені всі відділення спортивної школи. Діти отримали тренувальні гвинтівки та мішені для біатлону; набори баскетбольних і волейбольних м’ячів; спортивну форму для гандболістів, футболістів, різноманітний інвентар та багато іншого. Призери чемпіонату Європи з джиу-джитсу Марія Суська, Даніїл Стрєльцов та Людмила Цалай отримали професійне кімоно для участі у змаганнях найвищого рівня. Окремо спеціальною тренувальною формою привітали біатлоністок – призерок Чемпіонату України та Київської області Вікторію Задорожну і Надію Пономаренко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *