16 травня 2024 року, у Всесвітній день вишиванки відбувся звітний концерт Борщагівської мистецької школи.

Гасло цьогорічного концерту «З мистецтвом у серці», бо кожна людина, яка була присутня в залі,  плекає у серці любов та повагу до музики, танцю, театру та образотворчого мистецтва.
Відкрила святковий захід директорка мистецької школи Лук’яненко Маргарита Олександрівна, яка розповіла  про досягнення  учнів та викладачів за 2023 – 2024 навчальний рік і подякувала усім за кропітку працю у цей нелегкий для всіх нас час.
З привітальним словом звернулася до всіх присутніх завідувач сектором культури Борщагівської сільської ради – Ольга Бурлика. Вона побажала миру, злагоди і процвітання мистецькій школі. 

Гостей свята зустрічала мальовнича виставка художніх робіт учнів класу образотворчого мистецтва, яка була розташована у холі перед  концертним залом. На самому концерті від вихованців школи та їх викладачів лунала класична, народна та сучасна музика, театральні вистави від театру естради та масових видовищ «Академія Добра», танці народів світу від народного ансамблю народного танцю «Барвінок».
Глядачі із задоволенням дарували кожному артисту теплі посмішки та бурхливі овації, а у фіналі концерту юні артисти отримали відзнаку від глядачів, які стоячи аплодували кожному з них.

Дякуємо викладачам Борщагівської мистецької школи за наполегливу працю та гідне виховання підростаючого покоління юних митців. Бажаємо кожному юному артисту мистецької школи йти по сходинкам з мистецтвом у серці до Перемоги!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *