Стартував літній табір читання “Книголюби” у сільській бібліотеці-філії с. Петропавлівська Борщагівка

13 червня у сільській бібліотеці-філії с. Петропавлівська Борщагівка відбулося перше заняття літнього табору читання Книголюби “Знайомство та відкриття табору.”  Цей день став справжнім святом для маленьких книголюбів, які зібралися разом, щоб зануритися в чарівний світ книг та пригод.
На першому занятті діти мали змогу познайомитися один з одним, розповісти про свої улюблені книги, і поділитися враженнями від прочитаного. Це було дуже цікаво, адже кожна книга відкривала новий, невідомий світ. 
Далі  читали народну казку, використовуючи різні техніки, що допомогло дітям краще зрозуміти і відчути її зміст. Після цього настала черга арт-хвилинки: діти виразно читали вірші на пам’ять, демонструючи свої артистичні здібності та емоційність. 
Одна з найцікавіших частин заняття – гра “розпізнай, хто я?”. Діти за допомогою опорних слів намагалися вгадати персонажів відомих казок та історій. Це було весело і дуже захопливо! 
Закінчили заняття  музичним прощанням, яке додало веселого настрою та залишило приємні спогади про перший день табору. 
Працівники бібліотеки з нетерпінням чекають наступних зустрічей і нових літературних пригод!Долучайте дітей до казкового світу книг, де кожна сторінка оживає!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *