Благодійна організація «TBPeopleUkraine» презентує Проєкт з протидії туберкульозу.

Інформуємо про початок просвітницької роботи у сфері протидії туберкульозу, яка реалізується Благодійною організацією «TBPeopleUkraine».

Подолання захворювання на туберкульоз до 2030 року визначено однією з основних цілей охорони здоров’я і проголошено у Цілях сталого розвитку ООН. Україна приєдналася до Глобальної стратегії «Покласти край туберкульозу», схваленої Всесвітньою асамблеєю охорони здоров’я, та має чіткий план дій із комплексного подолання туберкульозу на 2023–2030 роки.

БО «TBPeopleUkraine» – є найбільшою пацієнтською спільнотою, яка займається питаннями протидії туберкульозу в Україні. Для подолання туберкульозу та його соціально-психологічних наслідків вкрай важливою є інформаційна робота. Система освіти відіграє значну роль у подолані туберкульозу, адже виховання свідомого, поінформованого покоління, яке дбайливо ставиться до власного здоров’я і до здоров’я оточуючих, починається з дитинства.

БО «TBPeopleUkraine» за підтримки та у співпраці з міжнародною організацією PATH, в рамках реалізації діяльності з розбудови спроможності педагогічної спільноти України щодо просвітницької діяльності у сфері протидії туберкульозу (проєкт «Підтримка зусиль у протидії туберкульозу в Україні», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку USAID та впроваджується міжнародною організацією РАТН), а також у співпраці з ВГО «Асоціація працівників дошкільної освіти» розроблено:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *