У Публічній бібліотеці відбувся святковий дитячий захід “Символи України”!

Для маленьких читачів  та їх батьків працівники Публічної бібліотеки показали цікаві відео, в яких,у простій, яскравій та доступній формі розповідається про синьо-жовтий прапор, коли з’явився тризуб та вітання “Слава Україні!”, про те, хто написав гімн, про пісню “Ой, у лузі червона калина”.
Ці відео частина вебсеріалу “Книга мандрівка. Нескорені” про історію України, видатних постатей та діячів. Автори проєкту хотіли, щоб історія викликала не дрімоту, а захват і задоволення.  Відео короткі, у формі мультику та місцями з гумором – це той формат, який найкраще сприймається дітьми.

Далі діти створили картину “Моя Україна”. На малюнок нашої країни вони по черзі клеїли картинки-символи: тризуб, калину, вишиванки, хліб, колоски, маки, птахи та навіть борщ! А бібліотекарі розповідали про  значення цих символів. Завдання виявилось досить веселим та творчим.
Після заходу,із книжкової виставки “Свято Української Незалежності”, маленькі читачі обрали собі книги, щоб дізнатися більше про історію України.

Запрошуємо всіх теж відвідати  бібліотеку.
Вас чекають нові сучасні, цікаві та пізнавальні книги!

Адреса Публічної бібліотеки:
с. Софіївська Борщагівка,вул. Соборна 114-б, каб. 127
СКК “Софіївський”. Працюють щодня з вівторка по суботу з 10:00 до 18:00!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *