Благодійний захід “Разом до перемоги”

1 вересня у  селі Софіївська Борщагівка відбувся благодійний захід “Разом до Перемоги”, організований Центром культури і дозвілля Борщагівської сільської ради спільно з Благодійною Організацією “Міжнародний Благодійний Фонд “Софіївський” 

Збір коштів був спрямований для потреб Захисників і Захисниць. На заході  було зібрано 14110 грн на броники, плитоноски, каски, турнікети, маскувальні сітки, які рятують нашим захисникам життя.

Під українські народні та патріотичні пісні Народного вокального гурту  “Чураївна” (керівник Ірина Якубовська, акомпоніатор Андрій Семеляк)  збадьорився дух українського народу, адже в ці тяжкі часи, коли ми виборюємо Перемогу, коли наші  захисники стоять попереду нас, ми маємо тримати культурний фронт в тилу!

Діти мали змогу відпочити психологічно і творчо, створюючи своїми руками ляльку-оберіг, під керівництвом Людмили Карпік – керівника арт-терапевтичного гуртка Центру культури і дозвілля.

Вмілі майстрині Людмила Бездень, Ніна Остапенко, Світлана Зеленська, Галина Пустомит, Катерина Яворська, Вікторія Довгалюк, Оксана Омеляшко-Чабан, Леся Твердюк презентували виставку своїх робіт.

Учні Борщагівської мистецької школи Ванесса Приймак, Анастасія Шакалець,Олександра Жовтянникова презентували гумор Павла Глазового. 

Сьогодні мова, культура і пісня стоїть на захисті своєї країни. Українська мова це основа української єдності, це наш код нації. Саме про це йшлося у віршах поетесси Тетяни Петровської. Аучениця “Софіївсько -Борщагівського ліцею” Кіра Чередніченко  продовжила цю думку віршем “Про мову”.

На завершення заходу всі присутні, разом з талановитою  випускницею мистецької школи  Тетяною Краснопольською виконали пісню “Це мій рідний край”.

Адже так і є, це – наш край за який ми будемо боротися!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *