Урочисте нагородження та підсумки сезону 2023/24 секції футболу


31 серпня в Комунальній установі «Спортивно-культурний комплекс “Софіївський” пройшов урочистий захід приурочений Дню Незалежності України. З нагоди свята відбулося нагородження призерів всеукраїнських змагань сезону 2023/24. На святі були присутні всі вікові категорії та тренерський склад дитячого футбольного клубу Прогрес Софіївський, а також директор установи Ольга Космачевська, головний спеціаліст відділу молоді та спорту Управління освіти, культури, молоді та спорту Борщагівської сільської ради Бучанського району Київської області Марина Швед та офіційний представник компанії “Jako” в Україні – Валентин Бруньов.

Варто зазначити, що футбольний сезон став багатий на здобутки та перемоги юних футболістів. Всі діти отримали пам’ятні медалі та нагороди. А призери чемпіонату м. Києва заслужені медалі та дипломи і подарунки від “Jako”.

Також під час заходу відбувся збір для 72 бригади. Завдяки присутнім було зібрано 9632 грн. На ці кошти буде придбано інструмент для роботи наших Захисників.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *