Відкрита першість КЗ ДЮСШ “Борщагівець” з гандболу

14 вересня в селі Петропавлівська Борщагівка пройшли змагання з гандболу, приурочені до Дня фізичної культури і спорту та Дня села Петропавлівська Борщагівка. В змаганнях брали участь команди юнаків та дівчат 2012-2013/2014-2015 рр.н. та молодші з КЗ ДЮСШ «Борщагівець», ДЮСШ №2
м.Київ і ДЮСШ «Стрімкий м’яч» м. Київ.
На змаганнях були присутні директор комунального закладу «Дитячо-юнацька
спортивна школа «Борщагівець» Ігор Підкіпний, головний спеціаліст відділу молоді та спорту Управління освіти, культури, молоді та спорту Борщагівської сільської ради Марина Швед, тренери дитячо-юнацької спортивної школи, а
також батьки спортсменів.
У захоплюючій боротьбі у старшій віковій категорії І місце зайняла команда «Борщагівець» (тренери В’ячеслава Пилипенко, Сергій Сулима). ІІ місце зайняла команда «Борщагівець-2» (тренер Євген Рачок). ІІІ місце розділили між собою команда ДЮСШ №2 м. Київ та команда «Борщагівець-3» (тренер Олександр Лисов).
В молодшій віковій категорії команди «Борщагівець 2014-2015» та «Борщагівець-2 2014-2015» вибороли ІІ та ІІІ місце відповідно.
Для молодшої вікової категорії були влаштовані ігри з вуличного гандболу. Тренери комунального закладу «Дитячо-юнацька спортивна школа «Борщагівець» популяризують вуличний гандбол та міні-гандбол, тим самим готуючи дітей до участі у змаганнях «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» у 2024/2025 навчальному році.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *