Ліцей 1 на Leo Cup 2024

Футбольна команда ліцею № 1 села Петропавлівська Борщагівка відстояла честь Борщагівської громади на всеукраїнському футбольному турнірі Leo Cup U11, що проходив цими вихідними у Львові.

Із 48 команд-учасниць ліцеїсти змагалися з 9-ма командами. В загальному заліку посіли 6-е місце Silver league.

Першого дня суперниками ліцеїстів були Лідер (Червоноград), Атлетико (Одеса) й ФК Хуст-2 (Хуст). З червоноградівцями Ліцей №1 зіграв у нічию, одеситам поступився в рахунку, хустівців обіграв, пройшовши до Вищої ліги.

Другий день турніру видався для ліцеїстів чи не найважчим, адже довелося зустрітися з давніми суперниками – командою з Вишгорода, минулорічними чемпіонами турніру – Рухом чорними (Львів) та Динамо (Львів). Усі три зустрічі закінчилися з нульовим рахунком: Ліцей 1 не пропустив жодного голу, хоча й забити теж не встиг.

Так за результатами цих зустрічей третього дня довелося боротися за місце в Silver league з Колосом (Ковалівка), яким ліцеїсти поступилися в рахунку, Кіцманню, яких Ліцей обіграв, і Олімпом (Рівне), якому теж поступився.

Порівняльно з попереднім роком у загальнотурнірній таблиці ліцеїсти піднялися на дві ліги й цьогоріч привезли додому, крім незабутніх вражень та ігрового досвіду з потужними й досвідченими суперниками, віру у себе і в ПЕРЕМОГУ!

Вітаємо спортсменів! Дякуємо тренерам! Так тримати!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *