2 жовтня сільська бібліотека-філія села Петропавлівська Борщагівка мала честь приймати у своїх стінах учнів Петропавлівського – 4-А та 4-Б класи разом із їх класними керівниками, Тетяною Василівною та Валентиною Юхимівною.

 Під час екскурсії дітлахи змогли познайомитися з роботою бібліотеки, пройшлися її просторими залами, де уважно оглядали полиці з яскравими книжечками.

Для маленьких гостей бібліотекарі підготували цікаву презентацію про історію виникнення книги, де діти дізналися, як у давні часи створювали книги, і яку важливу роль вони відіграють у розвитку людства. Ця інформація викликала в учнів жваве зацікавлення та захоплення. Але на цьому цікавість дітей тільки зросла, адже попереду їх чекало ще більше творчості!
Особливим моментом стало створення учнями книги “Осінь у моєму селі”.  Кожна робота –  окрема сторінка цієї книжки.  Діти показали свою фантазію та вміння, передаючи теплу, затишну атмосферу осінніх днів у Петропавлівській Борщагівці. Їх роботи – свідоцтво того, що природа рідного краю надихає кожного на творчість та добрі емоції.
Кульмінацією  дня став показ чудового мультфільму «Мотузки», який розповідає про справжню дружбу. Діти були в захваті від цього зворушливого та повчального сюжету, що нагадує про важливість підтримки, взаєморозуміння та дружби в житті.
Після перегляду мультфільму учні не змогли втриматися від того, щоб ще трохи порозважатися – вони малювали крейдою на вулиці, створюючи свої власні маленькі шедеври просто під відкритим небом. Веселий настрій і яскраві малюнки стали чудовим завершенням цього насиченого дня.
Наприкінці екскурсії діти із задоволенням повернулися до своїх класів, наповнені новими враженнями та знаннями. 

Бібліотекарі завжди раді бачити  юних гостей і з нетерпінням чекають на нові зустрічі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *