“Музика єднає” у Борщагівській школі мистецтв!

1 жовтня – ця дата увібрала у себе декілька прекрасних свят: Покрова Пресвятої Владичиці Богородиці і Приснодіви Марії, День захисників і захисниць України, День українського козацтва та Міжнародний день Музики.

1 жовтня у святковій залі Борщагівської  школи мистецтв зібралися поціновувачі музичного мистецтва, щоб насолодитися концертом «Музика єднає» від учнів та викладачів нашого закладу!

Захід розпочався з хвилини мовчання. Згадали полеглих воїнів, які до останньої хвилини боронили нашу рідну Україну від ворога. 

Привітали  мужніх героїв ЗСУ з Днем українського козацтва та Днем захисників та захисниць України!

Глядачі насолоджувалися почутою музикою у виконанні різноманітних музичних інструментів, почули твори естрадної та народної пісні та мали змогу побачити різнокольорову тематичну виставку  робіт учнів класу образотворчого мистецтва!

Наприкінці концерту із привітальними словами до директора та всього викладацького колективу мистецької школи звернулися представники батьківського комітету! Вони подякували педагогам за розвиток та любов до дітей і творчості, побажавши кожному натхнення і процвітання!

Кожен гість  свята покинув стіни концертної зали із посмішкою, подарувавши  артистам бурхливі овації!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *