На шляху до Перемоги у Всеукраїнських шкільних лігах пліч-о-пліч 2024/2025!

На Київщині провели семінари-тренінги з черліденгу та регбі-5,обидва тренінги проводили представники обласних федерацій.

Черліденг – Катерина Герасимчук, президентка Київського обласного підрозділу Всеукраїнської федерації черліденгу та Аріана Мішакова, дворазова чемпіонка Європи з черліденгу, майстер спорту України з черліденгу.  Команда черлідерок-призерок минулого сезону «Вернісаж» провела показовий виступ. Відточували постановки, комбінували з’язки виступу вчителі на практиці. 

У програмі семінару була висвітлена тематика техніки виконання базових вимог, хореографія для школярів, правила та рекомендації для груп підтримки з черліденгу, які беруть участь у змаганнях всеукраїнських шкільних лігах.

 Регбі-5 – семінар проводив Павло Рожков, координатор Європейської програми «Get Into Rugby», тренер з регбі.  Вчителі проходити теоретичну частину правил змагань згідно регламенту та на практиці відточували гру. Подібні семінари поєднують теоретичну частину з практикою та дозволяють вчителям глибше ознайомитися з регбі-5, щоб підготуватися до впровадження даного виду спорту у своїх школах.Впевнені, отримані знання з кожного тренінгу вчителі ефективно втілять при підготовці своїх команд та приведуть їх до успіху!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *