«Творці майбутнього» – під таким гаслом у Борщагівській громаді відбулося урочисте зібрання, присвячене Дню працівників освіти України🇺🇦

У Софіївсько-Борщагівському ліцеї зібралися освітяни Борщагівської громади для відзначення досягнень працівників освіти, культури та спорту — людей, які надихають, мотивують та об’єднують нас усіх.

На початку заходу присутні хвилиною мовчання вшанували тих, хто віддав своє життя за нашу свободу і незалежність. Подякували кожному, хто щодня наближає нашу перемогу – військовим, волонтерам, медикам, працівникам критичної інфраструктури, і кожному громадянину, який робить свій внесок у спільну справу.

Борщагівський сільський голова Олесь Кудрик у своєму вітальному слові подякував освітянам за наполегливу працю, за знання, любов і мудрість, за той надійний освітній фундамент, який вони будують для наших дітей у ці нелегкі часи для України.

📋 З нагоди професійного свята Олесь Тимофійович спільно з начальником управління освіти, культури, молоді та спорту Ларисою Лахтадир вручили почесні відзнаки представникам галузі освіти, культури та спорту за сумлінну і бездоганну працю, плідну педагогічну, а також творчу, спортивну діяльність у громаді.

Свято завершилося творчим подарунком для працівників освіти – неймовірною виставою “Тіні забутих предків” від Київського академічного театру українського фольклору «Берегиня».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *