Нація нескорених

У Публічній бібліотеці відбувся виховний захід для дітей “Нація нескорених” в межах Тижня національно-патріотичного виховання до Дня захисників та захисниць України.
На зустріч із учнями 4-Л класу Софіївсько-Борщагівського ліцею  завітали військовослужбовець ЗСУ, сержант з питань евакуації поранених воїнів, парамедик Михайло та керівник військово-патріотичного гуртка “Джура” Центру дитячої та юнацької творчості “Апельсин Плюс” Сергій Вікарчук.

Перед знайомством з військовими діти переглянули розвиваючий мультик про козаків-характерників, які показані, як неймовірної сили та можливостей воїни, здатні поборити будь-яких ворогів. Цей мультик є частиною українського проєкту  “Книга – мандрівка. Україна”, який створює мультфільми у форматі ігрового навчання.
Тож  гості постали перед дітьми як справжні супер-герої!
Герої, які боронили та боронять нашу Україну та нас від ворогів! Справжні козаки! 

Діти були в захваті від зустрічі! Адже пан Михайло та пан Сергій дуже цікаво розповіли про першу домедичну допомогу. Показали, що таке турнікети, як ними користуватись та, навіть, дали дітям спробувати їх накласти. А ще учні мали змогу власноруч перевірити, що є в аптечках наших військових.Розпаковували та застосовували пластирі, бинти, зігріваючу фольгу. Було багато питань. Учні спілкувались з військовими, ділились враженнями, розповідали про своїх батьків. Як виявилось, що татусі деяких учнів теж воїни у ЗСУ. Виховна бесіда була досить невимушена, легка, радісна та дуже пізнавальна!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *