Зустріч з поетесою Тетяною Петровською

Публічна бібліотека плідно співпрацює з Софіївсько-Борщагівським ліцеєм. Бібліотекарі здійснюють для учнів пізнавальні екскурсії, знайомлять з книжковим фондом, організовують цікаві зустрічі з військовими та письменниками Борщагівської громади, проводять тематичні заходи та майстер-класи.

Цього разу на зустріч із учнями 10-х класів завітала талановита письменниця нашої громади Тетяна Петровська.

Пані Тетяна зачитала свої вірші, які з перших рядків зачаровують теплотою, ніжністю та щирістю. Учні з захопленням слухали красиві вірші про Україну, про війну, про нашу незламну націю.

Тетяна Петровська є директором  Центру допрофесійної підготовки та обдарованої учнівської молоді Навчально-наукового інституту розвитку освіти Національного авіаційного університету у м. Києві. 

Тож для учнів пані Тетяна провела пізнавальну відео-презентацію університету, розповіла про факультети, навчальні програми, запросила на День кар’єри в авіації, який відбудеться 19 жовтня. Для випускних класів шкіл в університеті проводять ознайомчі екскурсії, можна завітати в Авіаційний навчальний ангар, який є одним з найбільших в Європі.

Зустріч була дуже корисною, змістовною та цікавою.

Тетяна Василівна передала Публічній бібліотеці книги української поетеси, перекладачки, журналістки Надії Кир’ян – чудові поетичні збірки для дітей та дорослих, які надихають радіти життю та навколишньому світу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *