Тренінг «Виявлення кризових станів у населення та перша психологічна допомога»

Завершився перший модуль тренінгів у Київській обласній бібліотеці для дітей, організований Департаментом культури та туризму Київської обласної військової адміністрації.

Від Борщагівської сільської територіальної громади на тренінг було запрошено директора Центру культури і дозвілля Олену Чиж-Задесенець та директора Публічної бібліотеки Наталю Кустовську.

Ця ініціатива спрямована на підвищення навичок осіб, які працюють у сфері обслуговування та надання послуг в закладах культури. Тренінг є частиною Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?», яку ініціювала Перша Леді Олена Зеленська за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України та Державного агенства України з питань мистецтв та мистецької освіти у партнерстві з Товариством Червоний Хрест України. У програмі тренінгу була представлена дуже важлива психологічна інформація та практичні практики від психолога Юрія Велікдуса. До нагороджень сертифікатами долучилась директор КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей» Галина Єрко. Тож, нехай ці знання стануть цінним ресурсом для покращення якості психологічної підтримки населення. Вперед до нових навичок і можливостей! Разом ми зробимо більше для нашого суспільства! 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *