У Київській області відбувся захід для молоді — Головний табір країни.

Мета його – налагодження співпраці серед молоді країни та посилення їхньої участі у державних процесах.

У Богуславі протягом 5-10 вересня відбувся щорічний «Головний табір країни». Молодь з усієї України змогла прийняти участь у дискусіях та тренінгах з актуальних тем, від державних процесів до медичних реформ.

Від Борщагівської сільської територіальної громади участь узяли представники прогресивної молоді, волонтери Благодійного фонду «Волонтерському роду не має переводу», мешканці с. Софіївська Борщагівка Вадим Чабан та Аделіна Міркевич.

Організаторами заходу стали ГО «Офіс професійної підтримки реформ» та Міністерство молоді та спорту України з підтримкою колишнього заступника голови КОДА Віталія Власюка. “Головний табір країни” став місцем активного обміну ідеями та новими знаннями серед молоді з різними поглядами

У перший день волонтери-інструктори з мінної небезпеки провели інформаційну сесію щодо правильного поводження із вибухонебезпечними предметами, а інструктори з першої допомоги — розповіли, як надати першу допомогу постраждалим людям.

Наступного дня командир загону швидкого реагування Товариства Червоного Хреста України Київської області розповів учасникам про роботу волонтерів під час тимчасової окупації Київщини та опісля, а також поділився власними життєвими історіями.

Відкритий формат заходу надав можливість близько 50 учасникам спілкуватися зі спікерами та ставити запитання. Окрім цього, молодь взяла участь в тренінгах з надання домедичної допомоги, майстер-класах у різних сферах діяльності та спортивних змаганнях.

Гарна природа, чисте повітря, комфортний комплекс і неймовірні люди. Успішне поєднання усіх цих факторів дало позитивний ефект. Організатори забезпечили цікаву і пізнавальну програму учасникам. Учасники відпочили, набули нових знань, познайомилися з людьми, що надихають і мотивують.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *