У Публічній бібліотеці розпочався новий проєкт з популяризації української поезії  “Літературний вечір поезії з письменником”

Поезія може стати відповіддю на найгостріші та найглибші духовні питання сучасної людини. Кожен вірш, кожен рядок, кожне слово – це вже частина нашої історії. Після нашої перемоги, майбутні покоління мають пам’ятати крізь що ми пройшли та надихнутись відвагою і героїчною боротьбою.

Українська мова давно вже визнана однією із наймилозвучніших та найгарніших мов світу. А зараз вона стала ще й справжнім символом незламності, нескореності, волі та свободи духу. У ній – велич і сила, ніжність та краса, а ще – щось таке щемке-щемке і рідне, від чого у куточках очей з’являються сльози. 

Українська поезія – це потужна зброя, що надихає тих, хто тримає зброю справжню.

В межах проєкту у бібліотеці читатимуть свої вірші для дітей та дорослих місцеві письменники.

На першу зустріч з поетесою Мілою Сонячною завітали учні приватної школи “Дерево пізнань”, яка знаходиться у  с. Софіївська Борщагівка.

Пані Міла підготувала яскраву та цікаву презентацію своєї творчості. Розповіла про свій шлях до письменства, що її надихає на створення віршів. Міла Сонячна працювала вчителем української мови в с. Чайки, тож на  зустрічі  вона вміло тримала увагу учнів, залучала їх дочитання віршів, розказувала історії з життя. 

Вчителі придбали книги пані Міли для шкільної бібліотеки, а учні з радістю записалися до Публічної і вже обрали цікаві енциклопедії та пригодницькі повісті.

Виховним моментом  заходу був показ для учнів пізнавальних відео про День миру, який українці відзначатимуть  21 вересня! Сьогодні всі щодня мріють про мир, спокій та Перемогу над ворогом! 

Українське суспільство та українська армія працює над цим кожен день.

Щиро вдячні Мілі Сонячній за зустріч! Вона завжди надихає та створює чудову і теплу атмосферу.

Разом до Перемоги!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *