«Разом до Перемоги!»

«Разом до Перемоги!» – саме так називаються благодійні заходи направлені на підтримку і допомогу воїнам.

16 вересня на території ЖК «Софія Київська» що у Софіївській Борщагівці відбулась справжня велика зустріч благодійників. Усі разом організатори, мешканці житлового комплексу та гості долучились до збору коштів на автівку для 31 – ої окремої механізованої бригади у якій служить мешканець ЖК «Софія Київська».

День виявився теплим і люди залюбки вийшли на вулиці щоб підтримати збір, поєднались навіть ті, хто з самого початку спостерігав за дійством з балконів. Таким чином, спільними зусиллями була зібрана сума у 58.788 грн.  А ще на додачу 20 польських злотих.

Яскравим супроводом усього заходу стали виступи колективів Центру культури і дозвілля Борщагівської громади, такі як: народний аматорський колектив «Барви» (керівник Богдан Виговський), вокальний гурт «Чураївна» (керівник Ірина Якубовська), ансамбль народної та авторської пісні «Перлина Петропавлівки» (керівник Андрій Верес), які вразили глядачів звучанням української пісні. На заході виступила  голова сільського осередку Всеукраїнського товариства «Просвіта» ім.Тараса Шевченко Тетяна Петровська.

А також великою несподіванкою для Борщагівців став виступ народного гурту патріотичної пісні «Побратими» (художній керівник Леонід Красуцький), які передали усім присутніх правдивістю своїх пісень, у них маленькі історії України писані з 2014 року. Такі пісні у виконані чоловічого гурту викликали сльози і відчуття справжнього патріотизму у всіх присутніх. 

Ведуча заходу Олена Чиж-Задесенець провела аукціон на якому було продано цінні і дуже символічні лоти з глибоким сенсом на суму більш ніж 20.000 грн. 

 Паралельно з концертною програмою успішно пройшов ярмарок-продаж виробів волонтерів та місцевих майстрів. Виручені кошти з продажів були зібрані у загальну скриньку. 

Була представлена виставка продаж картин учнів викладача Анжели Вакуленко та проведені творчі майстер-класи для дітей за донат, малюнок хною, смаколики та солодка вата.

Учасникам заходу були вручені Подяки від благодійної організації, які вважаються безцінними, бо вони наголошують про активну позицію і дієву підтримку Збройних Сил України.

Організатори заходу – Благодійна організація «Благодійний фонд «Волонтерському роду не має переводу» та Центр культури і дозвілля Борщагівської громади підвели підсумок заходу, вважаючи його не тільки успішним а ще й таким, який згуртував усіх присутніх, адже відчувалась атмосфера підтримки заради однієї на всіх спільної мети-допомоги!

Організатори також вдячні за підтримку заходу очільнику Борщагівської ТГ Олесю Кудрику та начальнику управління освіти, культури, молоді та спорту Ларисі Лахтадир. 

Наразі збір коштів триває а волонтери невпинно працюють, бо захисники потребують допомоги. Не залишаймося байдужими. Пам’ятаймо, що війна нажаль ще не закінчилась. 

Разом ми сила! Разом до Перемоги! Слава Україні! Героям Слава!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *