АНТИФЕЙКОВИЙ МАРАФОН З НотаЄнота

29-30 квітня 2024 року педагоги ЕЦТКС проводили антифейкові ігри “Фейки про Чорнобиль і радіацію” для вихованців ОЗО “Софіївсько-Борщагівський ліцей” .

Планували провести гру у класі, де навчаються енергодарської діти, але адміністрація ліцею зацікавилася і темою, і форматом заходу. В результаті – 6 ігор за два дні з учнями 7-8 класів.

“Фейкоборці” у складі команд “ЗСУ-котики”, “Українські єноти”, “Мідні бички” та інших (усіх не назвемо – їх було більше 30) критично аналізували, розпізнавали неправдиву інформацію, пригадували факти щодо аварії на Чорнобильській АЕС, впливу радіоактивного опромінення на людину, події та інформаційні вкиди повномасштабної війни, які пов’язані з різними видами зброї. Працювали у командах із захопленням!

Єнот став улюбленцем ліцеїстів Софіївської Борщагівки! Гравці раділи стікерам від творців гри, переможці – фотографувалися з символом антифейкових ігор єнотом.

Дякуємо ГО “Центр аналізу інформації “Лакмус” та особисто автору гри Альоні Романюк за чудовий формат і цікаві факти, за гру, яка захоплює!

Дякуємо за співпрацю колегам, педагогам і адміністрації Софіївсько-Борщагівського ліцею!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *