Шановні юні таланти! Поети та письменники, казкарі та композитори!

Управління освіти, культури, молоді та спорту Борщагівської сільської ради організовує збір авторських творів для створення та видання збірки дитячо-юнацької авторської творчості Борщагівської сільської територіальної громади.

Збірка дитячо-юнацької авторської творчості Борщагівської сільської територіальної громади створюватиметься із авторських творів дітей та молоді (від 6 до 18 років включно)  за напрямами:

авторська поезія;

авторська проза;

композиторська творчість.

Для розгляду редакційною колегією подаються до 5 творів від 1 автора, кожен з яких в загальній кількості не перевищує 2500 знаків з пробілами.

 (Кількість знаків твору можна перевірити, виділивши потрібний текст і потім одночасно натиснувши на клавіатурі кнопки Ctrl+Shift+G).

Твори мають бути написані державною мовою.

З Умовами подання творів для створення та видання збірки дитячо-юнацької авторської творчості Борщагівської сільської територіальної громади можна ознайомитися за посиланням: http://surl.li/tnynk

До Заявки з авторськими творами обов’язково додаються:

фото учасника (портрет);

коротка довідка про автора.

Можна додати лінк на YouTube сторінку, де автор самостійно виконує/читає твір.

Автор може сам створити ілюстрацію до власного твору та подати її разом із твором.

Заявки (http://surl.li/tnybp) разом із творами подаються до 15 червня 2024 року на електронну пошту: borschagivska.publicbiblio@gmail.com

Відкрий талант світові!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *