“Захист української душі”

Український дух скрізь. У кожному куточку нашої країни. Ми – непереможні, сильні, вільні! Місія сьогодення – пліч-о-пліч з кожним воїном-захисником доводити нашу єдність та незламність усім ворогам на зло!

Ізюм-Краматорськ-Барвінкове-Словʼянськ-Дружківка!
Ансамбль народного танцю “Барвінок Концерт” Центру культури і дозвілля Борщагівської сільської ради,  (художній керівник  – Заслужений артист України Максим Карпенко) та Народний ансамбль танцю «Горлиця» Міжнародного центру культури і мистецтв профспілок України (художній керівник – старший викладач кафедри хореографії Національної академії керівних кадрів культури і мистецтв, член національної хореографічної спілки України Віталій Гурський) спільно із волонтерським рухом «Ukrainian Patriot”, засновницею якого є сильна, вольова, смілива та щира людина Lana Nicole Niland, втілили в життя проєкт під назвою «Захист української душі». 

Це перші хореографічні колективи, учасники яких приїхали на Схід України до людей, які так чекають на допомогу та любов! 
«Ukrainian Patriot» допомагають військовим та цивільним з перших днів повномасштабної війни, а хореографічні колективи підтримують українську культуру та пропагують  рідну справу – УКРАЇНСЬКИЙ НАРОДНИЙ ТАНЕЦЬ!

Наша спадщина невмируща!
Подяка Силам безпеки й оборони України!
Слава Україні!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *